ordning o reda, pengar på freda`

Idag kom lönen! Idag tog lönen slut! Nästan i alla fall. Efter hyran (denna månad med dubbelparkering), kvartalets csn (årets sista), uppfräschning av lägenhet, uppfräschning av garderob, internetanslutning  och uppdatering till trådlöst nätverk i lägenheten får jag nu helt enkelt klara mej på det där som blev över. Det sjuka är att det inte ens är den 25:e än. Jag har t o m inköpt nya längdåkningsskidor med tillhörande pjäxor. Himla tur att jag hade ett presentkort till det!
 
Aja så illa ställt är det nog inte men det är lite skrämmande hur fort de fina siffrorna på lönespecen reduceras till betydligt mindre värda siffror på lönekontot. Förhoppningsvis har jag handlat det som behövs den kommande månaden. Kyl och frys fylldes på igår. Storhandlade på Ekershallen for old times sake.
 
Eftermiddagen bjöd på frisbeegolf med Micke och Karre. Första rundan på över en månad. 79 kast. Det blev lite hemma-styrketräning och router-installering på kvällen. Skönt att ens IT-kunskaper gått framåt på 10 år. För det är nog ganska precis 10 år sedan jag skulle installera min första router i min dåvarande lägenhet. Det slutade med att jag inte hade internet alls. Ikväll lyckades jag snoka rätt på IP-adresser och nätverk och efter lite svärande och mycket lösgodis så vips! Nu har jag trådlöst!
 
Dagens bästa bild! Fina höst!