Gube

Tydligen blir man gubbe när man fyllt 30. Det har jag hört nånstans av nån. Med tanke på mitt namn tror jag att jag har varit gube hela livet. Nästan alla mina inloggs-namn brukar vara nåt i stil med gube. Sen lyssnar jag ju gärna på sån där gammal gubbrock. Anyhow...
 
Jobbar och sliter på Ikea fortfarande så ofta jag kan och får. Hoppas på förlängning efter novemver men inget är säkert. Räknar tacklingar, tekningar och utvisningar på ÖHK:s hemmamatcher och hoppas deras förlust-svit ska brytas imorgon mot Frölunda. I veckan var jag o Micke iväg med 14-3 (ÖHK-fansen) till Linköping på bortamatch. Ölen o korven smakade i alla fall bra. För några veckor sen gav jag mig på att laga min gamla xbox 360 för att kunna spela nhl 14. Jag hade fått RRoD på den (Red Ring of Death). På nåt mirakulöst sätt lyckades jag skruva isär den, putsa och kladda lite, sätta ihop igen o så vips funkade den... typ 4 gånger till. Sen drog jag ur kontakten för gott på den. Köpte en ny. 360 alltså. Nu lirar jag med Conny, Aulin, Norgren och gänget varje kväll nästan. Laddade ner Ducktales remastered oxå. Hysteriskt kul faktiskt! Riktig nostalgi! 
 
Vad plugget anbelangar så har jag gått igenom hela sjöhistoriskas fyndlista över alla grejer de har registrerade från Riksäpplet. ca 600 fyndposter. Jag var och besökte sjöhistoriska för ett par veckor sedan. Hängde även på min gamla praktikplats "Spiltan" med marinarkeolog-gänget. Imorrn ska jag försöka komma på nåt klurigt sätt att göra lite lattjo statistik utav alla fynd. Det blir nog bra. Ska nog springa en vända med. 
 
Ikea, Örebro Hockey, Riksäpplet.... Its what I do. 
 
Har även blivit inlurad på att börja spela wordfued igen. Jag är smäts på det.