Home sweet hemma

Det känns riktigt skönt o va hemma i Glanshammar o Örebro o Sverige. Inte bara för att man blir bortskämd med mammas mat o kan låna bilen lite som man vill eller ligga o dra sej hela förmiddan, utan oxå för att jag hinner med o träffa de jag vill träffa o ha det avslappnat o kul. Ikväll gick jag upp till Skölvboslätt o kollade på Glanshammars IF som spelade mot Real Örebro, de båda lag som jag själv spelat i en gång. Det var seriepremiär i div. 5 o det såldes korv me bröd i kiosken för en tia av p-10 laget. Aprilkvällen hade lockat ett 50-tal personer, i huvudsak aktiva i klubben eller f.d. aktiva i klubben samt en o annan mygga. Efter en chansfattig o seg första halvlek tog det fart i den andra o till slut stod bortalaget Real Örebro som segrare. 1-3. Inga läktarbråk eller bengaliska eldar inslängda på plan. Mest lite "trääligt" gnäll från glanshammriskt håll om en boll som kanske va inne men inte dömts som mål. De flesta tyckte mest det var skönt att matchen var över eftersom det blivit lite kylslaget ute o man tog cykeln eller bilen hem för att titta på champions league på tv.

Med gänget inne i Örebro har det varit spelkvällar ett par gånger om under tiden jag varit hemma. Settlers har stått på programmet o olika resurskort har fåtts o "träjdats" för att krångla till sej flest settlements o poäng. Kul med spel. Det hanns med att festas på harrys på påskafton oxå med sällan skådad huvudvärk dagen efter. Men med naproxen går allt bra (trodde att det var alvedon). Imorrn blir det middag på pitchers innan avsparken för Real Madrid - Barcelona. Har redan varit ute o käkat i stan 2 gånger. Båda gångerna på Jensens vilka jag ju nästan borde bojkotta. Men danskarna kan sitt kött åtminstone. Fast mor o far kan grilla dom oxå. Det har väl hunnits grillas en 2-3 ggr hemma på gårn o vid stugan. Haft trevliga o mysiga film- youtubekvällar/nätter i mysigt sällskap. Jag har KÖPT 3 st CD skivor för första gången på flera år. Begangnad Metallica går inte av för hackor när man sitter o kör bil. T o m passat på att lära mej lite metallicagrejer på elbas (pappas pensionspresent). I helgen blir det nån slags galen studentfest här i Örebro.

Jag mår bra av att vara här. Nu har jag visserligen varit lite mer ledig än normalt men jag vet att jag trivs här hemma. Jag hör hemma här på nåt sätt. O jag har kommit fram till att jag inte trivs i Danmark. mitt krampaktiga grepp om plugget har bara fått mej att tappa livsgnistan. Nu kom jag hem o släppte taget om plugget. Jag orkar inte hålla på o slänga bort livet på en examen som jag jag ändå inte tänker använda. "bara" ett år kvar? Nä, ett helt jävla år till är vad det är.
I julas skrev jag nåt om att jag jag var trött på plugget o att jag skulle ge det en termin till. Nu har den terminen snart gått...

Idag letade jag lägenheter i Örebro....