Its been seven hours and fifteen days... ungefär

En skål med yougurt och müsli, lite kyckling och en kopp varmt vatten med ingefära får bli semesterns sista kvällsmat. Imorrn börjar ett nytt verksamhetsår på ikea för mej och alla kollegor. Skillnaden för min del sen jag gick på semester är att jag nu har mina 30,75tim/vecka på kontrakt. M a o behovsjobbandets tid är förbi. Nu har jag äntligen ett rullande schema där jag är ledig varannan helg. Sjukt skönt! 
 
Under min två veckor långa semester har jag ändå hunnit med lite grann. Det känns faktiskt att jag varit ledig ett tag. Jag tänkte att jag skulle summera semestern med lite bilder. 
 
Flyttpackandet tog fart och några det blev några fullastade vändor ut till stugan där diverse junk får mellanlanda tills jag är inflyttad. En del grejer åkte till myrorna, bl.a. två fulla kassar med VHS-band. Under första veckan fick jag också bekräftat att jag får nycklarna 23/9 till nya lägenheten. Internet och el är uppsagt i gamla lägenheten och el är beställt till nya. 
 
I Kumla kan man bada! Tidigare under dag två på semestern hade jag och Micke kört en tidig frisbeerunda i hästhagen och hunnit fika med Tina och lille Liam i Almbro. På kvällen bjöd jag och Micke på 10 kassar till motståndarna när vi alternerade som målvakter i korpen. Utskåpade deluxe.
 
Det blev en halsond pannkakspromenad runt konstverken uppepå kvarntorpshögen. Tyvärr var jag inte i form för att springa. Man känner sej inte jättenöjd när man redan på tredje semesterdagen börjar ana oråd i hals och huvud. Jag inhandlade ingefära, honung och citron vilket jag mosade ner i varmvatten och bokstavligen levde på i några dagar medan jag också jobbade hårt på total förkylningsförnekelse. 
 
Det styrdes upp grillning på Markgatan (möjligen den sista). Vilddjuret Molly (t.v.) höll igång värre.  
 
Äntligen en riktig sommardag på stranden vid Unden! Vi stekte, plumsade och kastade en alldeles för hård frisbee så man fick ont i fingrarna. 
 
Mera grillning och kubb! Vill minnas att denna kväll också bjöd på en vända på stan framåt småtimmarna. 
 
Vi samlade gänget och drog ut till hästhagen för lite frisbee... igen. Under en av rundorna lyckades jag slå till med nytt PB på 69 kast (+12). 
 
På måndagen den andra veckan kunde jag inte längre gömma mej för förkylningen. Det blev tre dagar i sjuksoffan från vilken jag följde friidrotts-VM, kollade igenom Brooklyn 99 säsong två och började kolla på Sense8. 
 
När förkylningen börjat ge sej ville denna lilla dam ha sällskap när husse och matte åkte iväg på en dagstur. Vi passade på att gå en rätt blöt promenad i regnet vilket kanske anas av den blöta hunden på bilden. Det blev inomhushäng och mer friidrotts-VM. På kvällen åkte jag med Micke och bevittnade Forceras första korpen-seger för säsongen. 
 
Återigen på frisbeebanan i hästhagen! Denna gång kom Aron och Veronica och gästspelade. Vi fick även träffa lille Aron jr (tills vi vet vad han ska heta) för första gången. Jag försökte mej även på att coacha Veronica i kastningen. Man måste ju liksom visa hur det går till. Jag tyckte själv att jag gjorde ett ganska bra coachjobb. Ändå tills min elev skickade sin disc rakt i pannan på mej... Men huvudet höll så jag och Fredrik kunde göra stan senare. 
 
Sen var det Pridedags! Prideparadsdebut för min del! Vi tågade med kollegorna genom stan tillsammans med ca 4500 andra.   
 
Efter Prideparaden blev det färggald kräftskiva hos Fredrik. Väldigt uppstyrt! 
 
Tro det eller ej men vi åkte inte till hästhagen och kastade frisbee på söndagen. Vi åkte till Brickebacken. Det blev en dubbelrunda där jag och Karre tog hem segerpizzan på Monza efteråt. Det började närmade sej slutet på semester och jag joinade innebandyn med ikea på kvällen. Det blev en riktig genomkörare. Pga av förkylning och vadskada har jag inte kunnat träna nästa alls under semestern. 
 
Idag var sista dagen på min semester. Det blev fika hos mor och far, storhandling på coop (antagligen den sista storhandligen innan flytten) och korpmatch på kvällen. Forcera tog ytterligare tre fina poäng med yours truly mellan stolparna. Höll nollan t o m. Det blev så klart frisbee efter matchen. Seriöst gör vi nåt annat? 
 
Under dessa dagar har jag också hunnit kika på min målande kollega Labans tavlor. Bokade ett verk som passande nog heter "Markgatan". Det blev även en Jaggatur och filmkväll med Niklas. Jag har börjat läsa en bok av Paolo Coelho. När jag flyttat tänker jag eventuellt börja odla egen ingefära. Det är typ bra för allt! Alltså att äta. 
 
Nu har de stängt av vattnet i mitt hus fram till kl 2 i natt. Utanför på gatan har de grävt ett enormt hål. Jag ska ta och stryka jobbtröjan till imorrn. I dagarna måste jag boka service på bilen.
 
Its back to reality!